صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 53 مجموع
  1. #1
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسالها
    1,025

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Happy
    تشکر
    16,795
    تشکر شده 17,611 بار در 5,284 پست

    in* دستور پخت انواع كوكو، كتلت و كوفته

    Click here to enlargeكوكوي سيب زميني

    مواد لازم برای شش نفر :
    سیب‌زمینی – دوکیلو
    تخم‌مرغ زده شده – دو عدد
    پودر نان خشک – هفت قاشق غذاخوری
    نمک – دو قاشق چایخوری
    پیاز رنده شده – سه عدد
    روغن مایع – نصف پیمانه

    طرز تهیه :

    فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و ریز رنده کنید.
    سیب‌زمینی‌های رنده شده را به همراه پودر نان‌خشک، تخم‌مرغ، نمک و فلفل‌سیاه درون ظرفی ریخته، خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کمی پف کنند. در این هنگام پیاز رنده شده را به آن بیفزایید و شش قاشق غذاخوری، روغن در آن ریخته و هم بزنید.
    بقیه روغن را در ظرف مناسب فر که متناسب با اندازه مایه کوکو باشد، بریزید. اندازه ظرف باید طوری باشد که ضخامت کوکو حداکثر ۴ سانتی‌متر شود. قالب را با روغن درون فر قرار دهید تا روغن داغ شود.
    قالب را با احتیاط از درون فر بیرون آورده و مایه کوکو را درون ظرف پهن کنید. هرچه روغن داغ‌تر باشد، کوکوی برشته‌تری خواهید داشت.
    قالب کوکو را به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه در فر بگذارید تا پخته و طلایی تیره شود. کوکوی آماده شده را بلافاصله برش داده و سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید در این کوکو مقداری پنیر رنده شده، مثل پنیر چدار بریزید .






    patogh98
    آخرین ویرایش توسط Roz در تاریخ 20-03-2011 انجام شده است

  2. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما kingmostafa برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    عضو معمولی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    موقعیت
    گرگان
    ارسالها
    87
    حالت من
    Relaxed
    تشکر
    48
    تشکر شده 127 بار در 53 پست

    Post انواع کوفته ها

    دید کلی

    انواع مختلفی کوفته که بر اساس موادی که در تهیه کوفته از آنها استفاده می‌شود، تقسیم بندی می‌گردند. کوفته‌ها غذاهای بسیار لذیذ هستند و در بین مردم محبوبیت خاصی دارد. از آنجایی که در تهیه این غذا از مواد مقوی و پرکالری استفاده می‌شود. [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] بالایی دارد. برای اینکه این نوع کوفته طعم و رنگ طبیعی داشته باشد از مصرف افزودنی‌های غیرمجاز در آن خودداری می‌کنیم و از افزودن زیاد ادویه‌جات و مخصوصا رنگ غذا به آن جدا خودداری می‌کنیم. نکته دیگری که باید توجه داشت این است که در تهیه این غذاها باید دقت و ظرافت لازم را به خرج دهیم تا کوفته‌ها طعم و مزه واقعی خود را حفظ کند.






    کوفته تبریزی

    مواد لازم

    [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] چرخ‌کرده 1 کیلو تخم‌مرغ 3 عدد [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 2 عدد آرد نخودچی 150 گرم تخم مرغ پخته‌شده سفت 5 عدد [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 100 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 100 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و زردچوبه به مقدار کافی سبزی (تره ، جعفری ، [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] ، شبت ، مرزه ، ترخان) به مقدار کافی لپه 250 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 250 گرم
    روش تهیه

    لپه را با کمی [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] می‌پزیم. سبزی را تمیز کرده ، خوب شسته و ریزه خرد می‌کنیم. لپه و سبزی را به گوشت اضافه نموده و برنج را با قدری آب جوش می‌دهیم و به مایه کوفته اضافه می‌کنیم. پیاز رنده شده و تخم‌مرغ‌های خام و کمی نمک روی مایه گوشت ریخته و تمام مواد را مخلوط نموده و ورز می‌دهیم تا چسبندگی پیدا کند. بعد در قابلمه بزرگی پیاز را سرخ کرده و زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] به آن اضافه می‌کنیم. با چند لیوان آب می‌گذاریم بجوشد.

    در این فاصله مایه کوفته را به دو قسمت تقسیم نموده و یک قسمت را به شکل گلوله بزرگ در می‌آوریم. وسط کوفته را باز کرده و یک تخم‌مرغ پخته و مقداری [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] را میان آن قرار داده و بار دیگر آن را به شمل گلوله صاف می‌کنیم. سپس آن را آهسته داخل قابلمه که در حال جوشیدن است قرار می‌دهیم. بقیه مایه کوفته را به هیمن ترتیب درست می‌کنیم. سپس کوفته‌ها را در حرارت ملایم می‌پزیم. باید توجه کرد که آب کوفته باید روی کوفته را بگیرد.






    کوفته پیازی

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده نیم کیلو تخم‌مرغ 2 عدد [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] یک کیلو رب گوجه‌فرنگی 4 قاشق آبلیو 2 قاشق سوپ خوری [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] یک قاشق سوپ خوری [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 12 استکان [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] به مقدار کافی [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] مقداری
    روش تهیه

    پیاز را در [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] رنده نموده جعفری را تمیز نموده و می‌شوئیم و ریز خرد می‌کنیم. برنج را با کمی آب و نمک می‌جوشانیم بعد [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] ، برنج ، آرد ، [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و کمی نمک را با گوشت مخلوط می‌کنیم. و خوب ورز می‌دهیم تا چسبندگی پیدا کند. پیاز باقیمانده را پوست کنده و به شکل حلقه حلقه بریده و در ماهی‌تابه بزرگ با کمی روغن سرخ می‌نماییم.

    مایه کوفته را به شکل کوفته‌های درشت در آروده و آنها را در همان ظرف که پیاز سرخ شده‌اند، کنار هم قرار می‌دهیم. حلقه‌های پیاز را روی کوفته‌ها چیده و رب گوجه‌فرنگی را با آبلیمو و دو لیوان آب مخلوط می‌نماییم و روی کوفته‌ها می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌پزیم. می‌توانیم فلفل سبز را ریز و به کوفته اضافه نمایید.






    کوفته محلی

    مواد لازم

    گوشت نیم کیلو لپه 100 گرم سبزی خردکرده مقداری نمک و فلفل و ادویه به مقدار لازم خلال [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] مقداری [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] داغ به مقدار کافی پیاز 2 عدد برنج 200 گرم تخم مرغ 4عدد زعفران مقداری [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و قند مقداری تخم مرغ پخته 1 عدد جعفری چند برگ کشمش پلویی و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] به مقدار لازم
    طرز تهیه

    [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] را با پیاز خرد شده می‌کوبیم. لپه را جداگانه پخته و می‌کوبیم. برنج را هم جداگانه پخته و خوب می‌کوبیم. سبزی را خرد می‌کنیم. گوشت ، سبزی و لپه را به مخلوط کرده و باز هم می‌کوبیم. چهار تخم مرغ و ادویه و فلفل و نمک و زعفران را به آن مخلوط می‌کنیم. ته یک کاسه بزرگ آب گردانده و نصف این مایع را در آن می‌ریزیم. قدری کشمش پلویی که تفت داده‌ایم. با زرشک و خلال [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] که پوست آن را گرفته‌ایم، با [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] داغ میان کاسه گذاشته باقی کاسه را از مایه کوفته پر می‌کنیم و مانند گلوله بزرگ درست می‌کنیم.

    استخوان‌های بیرون آورده گوشت را در میان دیگ می‌گذاریم و قدری هم از مایه کوفته در آن می‌ریزیم تا لعاب پیدا کند. پس کوفته بزرگ را در ته ظرف گذاشته و آب دیگ را طوری تنظیم می‌کنیم که روی کوفته را بگیرد. چاشنی آن را [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و قند و یا سکنجبین می‌ریزیم و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] را داغ می‌کنیم وقتی که کوفته را در کاسه گذاشتیم یک دانه تخم‌مرغ در اطراف آن می‌گذاریم.



    نکات قابل توجه در تهیه کوفته محلی


    • بهتر است برای تهیه کوفته از گوشت بی‌استخوان استفاده نماییم.
    • سبزی که در تهیه این کوفته استفاده می‌کنیم، باید شامل تره ، [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] ، مرزه و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] باشد و باید کاملا ریز کنیم.
    • باید مواظب باشیم آب کوفته تمام نشده باشد و کوفته مقداری آبکی باشد.
    • بایستی نهایت دقت را داشته باشیم تا کوفته‌مان باز نشود.







    کوفته جعفری

    کوفته جعفری یکی از این نمونه ها می‌باشد. از آنجا که جعفری یکی از سبزیجات معروفی است که سرشار از ویتامین‌های مختلف است. لذا این نوع کوفته به نام کوفته به نام کوفته جعفری معروف است.

    مواد لازم

    گوشت بی‌استخوان 500 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 200 گرم جعفری 2 شاخه [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 1 قاشق سوپخوری تخم مرغ یک دانه روغن 200 گرم آب گوجه‌فرنگی مقداری آب [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] مقداری نمک و فلفل به مقدار کافی
    طرز تهیه

    ابتدا [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] را کوبید و با آرد و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و جعفری خوب مخلوط می کنیم. پیاز را سرخ کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. و یک کاسه آب رویش می‌ریزیم. بعد از به جوش آمدن ، از مایه کوفته‌های متوسط به قدر یک گردو درست نموده و در آن می‌اندازیم همین که پخت یک تخم مرغ در آب آن زده و کمی هم آبلیمو و آب گوجه فرنگی به آن اضافه می‌کنیم بعد از چند دقیقه غذا آماده خوردن است.



    نکات قابل توجه


    • برای حفظ طعم و مزه طبیعی کوفته ، در حین پخت درجه حرارت باید ملایم باشد تا مجبور به افزودن مجدد آب به کوفته نباشیم.
    • بهتر است کوفته‌ها را به شکل و اندازه [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] درست کنیم.
    • حین پخت غذا درب ظرف را می‌گذاریم تا آب آن زیاد تبخیر نشود و غذا در بخار پخته شود.







    کوفته برنجی

    کوفته برنجی غذای خوشمزه‌ای است که علاوه بر مناطق مختلف آذربایجان در استانهای شمالی کشور نیز به عنوان غذای سنتی و بومی آن مناطق محسوب می‌گردد. همان گونه که از نام این غذا پیداست، در تهیه آن علاوه بر مواد دیگر [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] نیز بکار می‌رود.

    مواد لازم

    گوشت گوسفند 250گرم تخم مرغ 2 عدد سبزی 250 گرم لپه 50 گرم آرد نخودچی 100 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] 400 گرم [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] ، [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] و ادویه به مقدار لازم پیاز متوسط 3عدد
    طرز تهیه

    [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] را با کمی نمک و برنج در نیم لیوان آب می‌ریزیم. وقتی که برنج نرم شد آن را در جلو صافی می‌ریزیم. لپه را جداگانه می‌پزیم و با آرد نخودچی و نیم لیوان آب و قدری نمک و فلفل به گوشت اضافه می‌کنیم تخم مرغها را در آن شکسته و ورز می‌دهیم و کنارش می‌گذاریم. پس سبزی و پیاز خرد کده را هم در روغن سرخ کرده و کمی زردچوبه به آن افزوده ، و به لیوان آب در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم تا بجوشد. با مخلوط گوشت کوفته‌هایی به اندازه یک [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ] درست کرده و آن را آب پیازی فوق‌الذکر می‌اندازیم و شعله آتش را پایین می‌آوریم تا کوفته‌ها آرام بپزد.



    نکات قابل توجه


    • برای تهیه کوفته باید دقت و ظرافت لازم را داشته باشیم تا کوفته باز نشود.
    • برای حفظ طعم غذا از افزودن ادویه‌جات اضافی خودداری می کنیم
    • در تهیه سبزی کوفته برای خوشبو و معطر شدن غذا از سبزی های تره ، مرزه ، جعفری و ترخون استفاده می کنیم
    "گذشته" درگذشته ، نبش قبل نکنیم

  4. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما MeHrNaZ برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    عاشق پرشین وی و اعضاش
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    1,414
    تشکر
    4,693
    تشکر شده 2,313 بار در 873 پست

    پیشفرض دلمه مرغ

    دلمه مرغ


    Click here to enlarge
    مواد لازم برای 6 نفر:
    مرغ تمیز کرده کم چربی=1 عدد
    گرد لیمو عمانی=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    نان لواش=2 عدد
    پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل= به مقدار کافی

    طرز تهیه:
    مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،کمی نمک و فلفل و 1 قاشق از گرد لیمو با حرارت ملایم می پزیم. مرغ باید بعد از پختن 3 تا 4 قاشق آب داشته باشد. استخوانهای مرغ را می گیریم و آن را با قیچی به طور منظم خرد می کنیم. آب مرغ را از صافی رد می کنیم،پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد می کنیم. مرغ را داخل سس آن انداخته،گرد لیمو را روی آن می ریزیم و هم می زنیم. پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن،دور نان را با قیچی می گیریم و دو عدد نان را روی هم می گذاریم. مرغ را لای نان گذاشته،مثل بقچه،چهار طرف آن را روی هم می آوریم،به طوری که محکم گردد مرغ کاملا به وسیله نان پوشیده شود. این دلمه را در ظرفی که بتوان آن را در فر قرار داد می گذاریم و فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. ظرف را مدت 10 تا 15 دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان کمی برشته شود. غذا را در دیس قرار داده،اطراف آن را با مقداری سبزی خوردن،تربچه،پیازچه،نعناع و ترخان تزئین می نماییم.

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما pariya1365 برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پیشفرض کو کوی مرغ

    مواد لازم:
    سینه مرغ=1 عدد
    سیر=1 حبه
    پیاز=1 عدد
    زعفران دم کرده=یک دوم قاشق چای خوری
    نمک و فلفل=به میزان لازم
    تخم مرغ=4 عدد
    طرز تهیه:
    سینه مرغ را با یک حبه سیر و مقداری آب و نمک، روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
    سپس استخوان های مرغ را جدا و آن را ریش نمایید.
    آن گاه پیاز رنده شده، زعفران دم کرده، نمک و تخم مرغ ها را بیفزایید.
    کف تابه را روغن بریزید تا داغ شود، سپس مواد آماده ی فوق را درون تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ آن بسته شود.
    اکنون کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود

    140_1281507574_original_racxekyuizqhfjsdmlvw.jpg توضيحات:
    حجم فايل: 9.53 کيلو بايت ديده شده: بار 33
    Click here to enlarge

  8. #5
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پیشفرض عدس و اسفناج با کوفته قلقلی

    Click here to enlarge

    موارد لازم:

    • Click here to enlarge دو پیمانه عدس
      Click here to enlarge اسفناج یک کیلو
      Click here to enlarge گوشت 250 گرم
      Click here to enlarge ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل کمی
      Click here to enlarge پیاز نصف یکعدد متوسط رنده شده
      Click here to enlarge ماست سفت چکیده کمی

    دستور پخت
    • عدس را از شب قبل خیس کنین . روز بعد با کمی آب و پیاز بپزین . از گوشت و پیاز و نمک و زرد چوبه و فلفل کوفته قلقلی های ریز درست کنین و وقتی عدس پخت بدون سرخ کردن کوفته ها اون ها رو داخلش بریزین . کمی آب مرغ یا گوشت ( بدون هیچگونه روغن و چربی ) و یا آب بهش اضافه کنین و مدت نیمساعت با شعله ملایم بپزین .
      در انتها وقتی که خیلی آبدار نیست اسفناج خرد شده رو اضافه کنین و بذارین آبکش کشیده بشه و در واقع جا بیافته و مانند آش علظت پیدا کنه . نمکش رو بچشین .
      حالا داخل ظرف مورد نظر کشیده و پس از اینکه کمی خنک شد با ماسنت وکوفته قلقلی تزیین کنین و کمی فلفل سیاه رو ش بپاشین . و سر میز ببرین .

  9. #6
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پیشفرض دلمه قارچ با مرغ

    مواد لازم
    قارچ نيم كيلوگرم
    سينه مرغ يك عدد
    پنير موتزارلا 200 گرم
    پياز يك عدد
    فلفل دلمه‌اي يك عدد
    روغن‌زيتون دو قاشق غذاخوري
    سس گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
    زردچوبه، نمك و فلفل به ميزان لازم
    موادلازم براي سس سفيد
    آرد سه قاشق غذاخوري
    شير يك پيمانه
    كره ۵۰ گرم
    Click here to enlarge
    دلمه قارچ با مرغ
    طرز تهيه
    سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده شده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به طور وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و درون فر 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد و به مدت 10 دقيقه در فر بگذاريد.

  10. تشکرها از این نوشته :

    Roz

  11. #7
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پیشفرض کتلت جعفری

    Click here to enlarge

    مواد لازم:
    جعفري خردشده= هشت قاشق غذاخوري
    پيازچه= 20 شاخه
    تخم‌مرغ= دو عدد
    پياز= يك عدد
    پنير سفيد= 50 گرم
    نمك و فلفل و آرد =به ميزان لازم

    طرز تهیه:
    پياز را رنده كرده و آب آن را بگيريد. پيازچه را هم خرد كرده و با پياز، جعفري، تخم‌مرغ، پنير خردشده، نمك و فلفل مخلوط كرده و آرد را تا زماني كه مواد كمي قوام يابد اضافه كنيد سپس در دست گرد كرده و در روغن سرخ نماييد يا همه مواد را در تابه ريخته يك‌طرف كه سرخ شد طرف ديگر را هم سرخ كنيد.

  12. تشکرها از این نوشته :

    Roz

  13. #8
    عاشق پرشین وی و اعضاش
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    1,414
    تشکر
    4,693
    تشکر شده 2,313 بار در 873 پست

    پیشفرض اردور باميه

    Click here to enlarge
    مواد لازم برای 4-6 نفر :

    بامیه درشت 15 عدد
    ( طول حداقل 15 سانتیمتر و قطر 2- 3 سانت )
    گوشت چرخ کرده 60 گرم
    گوجه فرنگی 4 عدد
    پیاز 1 عدد
    فلفل سبز قلمی 2-3 عدد ( خرد شده )
    ریحون و ترخون نصف استکان ( ساطوری شده )
    پودر کاری 1 قاشق چایخوری
    پنیر پیتزا به مقدار لازم ( رنده شده )
    نمک، زردچوبه، فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    بامیه ها را از طول به دو قسمت برش بزنید و تمام مواد داخل برش ها را خالی کنید . در یک قابلمه متناسب آب جوش بیاورید و بامیه ها را داخل جوش به مدت 7- 10 دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شود . پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری زردچوبه در مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. گوشت را بیفزائید و مواد را مخلوط کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. یک استکان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببندید تا گوشت نیم پز کامل شود. ( حداکثر 7-10 دقیقه با حرات ملایم )
    بعد فلفل سبز خرد شده، سبزی خرد شده و پودر کاری و کمی نمک و فلفل را اضافه کنید مواد را در حد مخلوط شدن، هم بزنید و زیر تابه را خاموش کنید . گوجه ها را همراه با کمی نمک و دو قاشق غذا خوری روغن مایع داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید. بعد نصف استکان آب جوش داخل پوره بریزید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود . کف دیس پیرکس لبه داری، پوره گوجه فرنگی را بریزید، از مایه گوشتی آماده به اندازه یک قاشق چایخوری داخل هر برش از بامیه ها قرار دهید، سطح روی آن را با لبه کارد صاف کنید و بامیه های پر شده را داخل دیس (روی لایه پوره گوجه فرنگی) کنار هم بچینید.
    کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید و دیس را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد (= 320 درجه فارنهایت = شماره 3) بپزید . بعد از این مدت دیس را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را به مقدار دلخواه، روی هر کدام از بامیه ها بپاشید . دوباره دیس را با همان شرایط در فر قرار دهید و 5-7 دقیقه زمان دهید تا پنیر ذوب شود . و بعد خوراک را در همان ظرف همراه با چند برگ ریحان تزئين كرده و حداکثر 10 دقیقه بعد از خارج کردن دیس از داخل فر سرو کنید تا بامیه ها خشک نشوند.

  14. تشکرها از این نوشته :

    Roz

  15. #9
    عاشق پرشین وی و اعضاش
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    1,414
    تشکر
    4,693
    تشکر شده 2,313 بار در 873 پست

    پیشفرض كوكوي عدس


    Click here to enlarge

    مواد لازم :

    عدس پخته شده - 400 گرم
    تخم‌مرغ - شش عدد
    آرد گندم - دو قاشق سوپخوري
    سبزي معطر خرد شده - 150 گرم
    نمك و ادويه - به ميزان لازم
    روغن مايع - 100 گرم

    کوکوی عدس

    طرز تهيه :

    ابتدا عدس را مي‌شوييم و خيس مي‌كنيم. دو ساعت بعد آن را با مقداري نمك مي‌پزيم. بعد از پخته شدن داخل آبكش مي‌ريزيم تا سرد شود، سبزي خردشده را داخل يك ظرف ريخته و عدس، آرد، ادويه و نمك را به آن اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي جداگانه شكسته و با چنگال خوب هم مي‌زنيم و به موادمان افزوده و خوب مخلوط مي‌كنيم . ماهيتابه را روي حرارت ملايم گذاشته و روغن را درون آن مي‌ريزيم، پس از داغ شدن روغن، مواد كوكو را داخل تابه مي‌ريزيم، هنگامي كه يك طرف كوكو سرخ شد آن را برش داده و برمي‌گردانيم تا طرف ديگر آن هم سرخ شود سپس درون يك ديس گذاشته و دور آن را تزئين مي‌كنيم.

  16. #10
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پای سبزیجات

    Click here to enlarge

    برای خمیر:

    1.5 پیمانه آرد گندم
    1 پیمانه آرد سفید
    یک سوم پیمانه روغن
    نصف پیمانه آب ولرم
    1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
    کمی نمک

    آرد ها و بیکینگ پودر و نمک رو خوب مخلوط کنید و آب و روغن رو اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد.روی خمیر رو بپوشونید و بزارید 1-2 ساعت بمونه.

    برای داخل پای:

    2 سیب زمینی آب پز شده و خرد شده
    حدود 2 لیوان لوبیای قرمز آب پز
    4 قاشق جعفری خرد شده
    1 قاشق آویشن
    کمی نمک
    (بروکلی هم خیلی خوب میشه بریزید ولی من به خاطر یسنا نریختم این بار)


    مواد رو در یک ظرف خوب مخلوط کنید. یک قالب کیک فنجانی رو بردارید و داخل و دیواره های جای کیک هارو با خمیر بپوشونید و با مواد پرشون کنید.روشون رو هم با خمیر بپوشونید و کناره هاشون رو به هم بچسبونید.30 دقیقه با حرارت 180 دقیقه توی فر بزاریدشون.

    از این خمیر دو استفاده دیگه هم میشه کرد.یکیش اینکه کف یک ماهبتابه پهنش کنید و روش سویا و پیاز و قارچ و ... سرخ کرده+گوجه یا ربع گوجه ریزید و بزارید 20-30 دقیقه با حرارت کم بپزه.
    Click here to enlarge
    راه دیگه هم اینکه مثل عکس زیر درش بیارید و روش بادمجان و پیاز و گوجه سرخ شده+فلفل قرمز و نمک بزارید و 20 دقیقه توی فر بزارید.
    Click here to enlargeveganforum.ir

  17. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما SARA برای ارسال این پست سودمند:



 
صفحه 1 از 6 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

کاربراني که از تاپيک ديدن ميکنند 1 (0 عضو خانواده 1 مهمان عزيز ما)

     

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
Powered by: vBulletin Version 4.2.1
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.
vBFarsi Language Pack Version 4.0 beta1
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن های پرشین وی می باشد هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
ساعت: 10:22 بوقت GMT +3.5