تاریخ امروز :
انجمنهای تخصصی علمی  فرهنگی پرشین وی
تبلیغات
نمایش نتایج 1 تا 2 از 2 مجموع
  1. #1
    کاربر ویژه سه ستاره آواتار هلیا
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    موقعیت
    منطقه اول بریلوئن
    ارسالها
    8,313

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Busy
    تشکر
    9,464
    تشکر شده 15,959 بار در 5,414 پست

    پیشفرض روشهای ساخت پاپیون

    معمولا برای بهتر كردن و تکمیل طرح دسته‌گل، روبان به دسته‌گل اضافه می‌کنند. روبان نباید تنها به عنوان عنصری که باید یک فضای خالی را پر کند در چیدمان دسته‌گل جای گیرد بلکه باید به عنوان قسمتی کامل و بی‌نقص به عنوان عنصری مهم و جدی در طراحی دسته‌گل استفاده شود. ساخت یک پاپیون بسیار ساده است و با چند بار تمرین به خوبی بر آن مسلط می‌شوید. اندازه پاپیون بستگی به اندازه دسته گل دارد.



    مراحل ساخت پاپیون برای سبد گلClick here to enlarge

    • با روبان یک حلقه ایجاد کنید و ادامه روبان را رها کنید و آن را بین انگشت سبابه و شست خود نگه دارید.

    Click here to enlarge


    • ادامه روبان را نیز به سمت بالا ببرید و حلقه دیگر کنار حلقه اولی بسازيد. در این زمان دو حلقه به صورت هشت انگلیسی ایجاد شده است. می‌توانید به همین روش دو حلقه دیگر نیز بسازيد تا پاپیونی دو لایه و پرتر داشته باشید.

    Click here to enlarge


    • قسمت مرکزی حلقه‌ها را با انگشتان خود جمع کنید.

    Click here to enlarge


    • یک سیم به طول 25 سانتی‌متر را بگیرید و از قسمت مرکزی آن را به صورت خم شده در قسمت مرکزی پاپیون‌ها قرار دهيد و دو طرف سیم را به هم برسانید.

    Click here to enlarge


    • دو طرف سیم را از قسمت پشت مرکز حلقه‌ها دور هم بپیچانید.

    Click here to enlarge


    • در این مرحله دیگر می‌توانید حلقه‌های پاپیون را رها کنید. حال یک پاپیون دو قلو با دو پایه سیمی دارید که برای فشردن به داخل فوم آماده است.






    پاپیون دسته گل
    پاپیون مناسب برای قرار دادن در چیدمان یک دسته‌گل دستی تا اندازه‌اي متفاوت است. این پاپیون باید دو باریکه بلند در دو سو داشته باشد تا بتوان آن را دور دسته گل برد و گره زد. در ادامه روش ساخت این پاپیون را آموزش می‌دهیم:
    Click here to enlarge

    • پاپیون ساده‌ای را به طریقی که در قسمت پيش توضیح داده شده تهیه کنید. سپس روبان بلند دیگری را مشابه همان روبانی که پاپیون را با آن ساخته‌اید بگیرید تا با کمک آن دو دسته بلند برای پاپیون خود بسازید.

    Click here to enlarge


    • روبان بلند را از قسمت مرکز دور قسمت میانی پاپیون بیاندازید به گونه‌اي که دو قسمت آزاد آن به یک اندازه باشد.

    Click here to enlarge


    • دو قسمت پاپیون را تا کنید و در سمت خود نگه دارید و دو قسمت دنباله را در قسمت پشت پاپیون در دست دیگر خود بگیرید. گره‌ای محکم در قسمت انتهایی بزنید.

    Click here to enlarge


    • پاپیون را از داخل دست خود رها کنید و حلقه‌های آن را مرتب کنید. پاپیون شما برای قرار دادن در چیدمان دسته‌گلتان آماده است.





    ساخت یک دسته‌گل
    ساخت یک دسته گل زیبا و کامل نیاز به مقداری تمرین دارد و باید چند اصول پايه در مورد ساخت آن را بدانید. برای ساخت یک دسته‌گل سبک‌های مختلفی هست. برای یادگیری مراحل تهیه یک دسته‌گل به ادامه مطلب توجه کنید:
    Click here to enlarge

    • تمام گل‌هایی که قرار است داخل دسته‌گل به کار گرفته شود را تمیز کنید و ریشه و برگ‌های زاید آنها را که در قسمت پاييني دسته‌گل قرار می‌گیرد حذف كنيد. به صورت منظم و دسته‌بندی شده گل‌ها را کنار هم قرار دهید تا استفاده از آنها آسان باشد.

    Click here to enlarge


    • ساخت دسته‌گل را با دسته‌ای از برگ‌های پرپشت شروع کنید. اگر راست دست هستید آن را در دست چپ خود قرار دهيد و عناصر دیگر دسته گل را با دست راست خود به دسته‌گل اضافه کنید و اگر چپ دست هستید این کار را برعکس انجام دهید.

    Click here to enlarge


    • بنیان دسته‌گل را با قرار دادن گل‌های بزرگ‌تر و مناسب در قسمت مرکزی دسته‌گل شروع کنید و سپس گل‌ها و برگ‌های سبز دیگر را به هسته مرکزی دسته‌گل برای تکمیل و حمایت دسته‌گل اضافه کنید. ارتفاع آن قسمت از دسته‌گل که بالای دست‌ها قرار می‌گیرد بستگی به اندازه و مقدار گل‌ها دارد. در چنین دسته‌گلی ارتفاع مناسب حدود 20 سانتی‌متر است.

    Click here to enlarge


    • همچنان به اضافه کرن برگ‌های سبز در فضای‌های بین گل‌ها ادامه دهید. پس از قرار دادن گل‌های بزرگ‌تر و شکل دادن هسته مرکزی به اضافه کردن گل‌های کوچک‌تر اقدام کنید. آن‌ها را بین فضاهای موجود گل‌های بزرگ نیز قرار دهید تا ترکیبی خوشایند ساخته شود.

    Click here to enlarge


    • دسته‌گل را گاهی پایین بیاویرید. از بالا به آن نگاه کنید تا از زیبایی و درستي قرارگیری گل‌ها مطمئن شوید. سپس دسته‌گل خود را با قرار دادن برگ‌های سبز دور تا دور دسته‌گل به پايان برسانید.

    Click here to enlarge


    • پس از اینکه دسته‌گل شما تمام شد نخي را بردارید و آن را دولا کرده و دور دسته‌گل محکم بپیچانید و گره بزنید.

    Click here to enlarge


    • برای گره زدن بعدی دسته‌گل را به نحوی که قسمت بالای آن روی لبه میز تکیه داده شود و شاخه‌ها رها باشد روی میز قرار دهید و گره محکم دیگری را بزنید. این مهم است که گره‌ها محکم باشد.

    Click here to enlarge


    • همان طور که دسته گل بر لبه میز قرار دارد پاپیونی را که طبق روش گفته شده درست کردید در زیر گل‌ها قرار دهید و دو طرف پاپیون را یک بار دور دسته‌گل بپیچانید طوری که دو طرف روبان به سمت شما قرار بگیرد. سپس روبان‌ها را محکم گره بزنید طوری که گره‌ها پشت پاپیون پنهان شود.

    Click here to enlarge


    • ساقه‌های پاييني گل‌ها در دسته‌گل نقش مهمی دارد. ارتفاع آنها باید یک سوم از ارتفاع قسمت اصلی دسته‌گل و شکل آنها شبیه 8 باشد. بنابراین در انتها در صورت نیاز ساقه‌ها را کوتاه و منظم کنید.






    ساخت توپکی با ترکه چوب

    این توپک‌های دکوراتیو به صورت آماده در اندازه‌هاي مختلف در فروشگاه‌های گل‌فروشی به فروش می‌رسند در حالی که ساخت آنها بسیار ساده است و تنها به مقداری ریسمان کنفی و ریشه‌های انعطاف‌پذیر گیاهان و شاخه‌های ظریف درخت مو دارد. تنها کافیست ساعتی پيش از آغاز کار شاخه‌های درخت مو را داخل آب بخیسانید تا برای تغییر شکل دادن نرم شوند.
    Click here to enlarge


    • با شاخه‌های درخت مو دو حلقه به اندازه‌ای که قرار است اندازه نهایی توپک باشد درست کنید. این حلقه‌ها را با تنیدن شاخه‌ها به هم با کمک ریسمان کنفی درست کنید.

    Click here to enlarge


    • یکی از حلقه‌ها را به صورت متقاطع داخل حلقه دیگر بفشارید تا شکل اولیه توپک به وجود آید. حال آنها را به هم گره بزنید.

    Click here to enlarge


    • سپس باید شاخه‌های دیگری از درخت مو را برای تکمیل توپک به دو حلقه اضافه کنید و هر جا لازم است برای ثابت کردن ترکه‌ها از ریسمان کنفی استفاده کنید و گره بزنید.

    Click here to enlarge


    • در انتها هر جا نیاز بود با گره زدن ریسمان کنفی، توپک خود را کامل و محکم کنید.




    بیشتر از بحران کم آبی جهان دچار بحران بیشعوریه
    نه حتی بحران دروغگویی,دنیا داره بیشعور میشه



    به اعتقاد من عصر ما شایسته تنها یک لقب و نام است:عصر فحشا.مردم ما به تدریج خود را به فرهنگ فاحشه ها عادت میدهند
    عقاید یک دلقک : هانریش بل





  2. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما هلیا برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    مدیر انجمن خانه و خانواده آواتار zendegiii
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    موقعیت
    گوشه دلت...
    ارسالها
    6,420

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Aggressive
    تشکر
    6,351
    تشکر شده 16,092 بار در 6,610 پست

    :-*hot نکاتي براي سالادها

    Click here to enlarge
    در مورد سالادها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :

    سالاد غذائيست مطبوع و لذيذ که علاوه بر داشتن مواد مغذي اشتهاي انسان را براي خوردن غذاهاي ديگر تحريک مينمايد و بهمين دليل اClick here to enlarge سالادها را در اول قبل از هر غذائي سرو ميکنند با خوردن سالاد ميتوانيم سلامتي خود را تامين نمائيم .

    علاوه بر اينکه سالاد مطبوع و لذيذ ميباشد داراي ويتامين هاي مختلف و مواد معدني فراواني هم ميباشد که بودن يکنوع آن هر روز سر ميز از جمله غذاي لازم و واجب است.

    سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعيت فرق ميکند ميتوانيم سالاد را بعنوان پيش غذائي يا غذاي اصلي و يا با غذا و همچنين بعنوان دسر ميل کنيم

    انواع سالاد :

    پيش غذائي يا اردور مثل سالاد گوجه فرنگي تخم مرغ و يا سبزيهاي تازه يا ساردين و همچنين سالادهائي که از بعضي حيوانات دريائي ميتوان درست کرد.

    سالادهائي که بايد با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهاي سبز ديگر مثل انديو اسفناج - بلاغ اوتي و کنگر خام (کنکر خام سبزي ايست بسيار مفيد که تا بحال فقط براي خورش و ماست و کنگر استفاده ميکرديم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مينموديم حال ما ميتوانيم کنگر خام را مثل سبزيهاي ديگر سالاد کنيم که هم مفيد است و هم تنوعي در سالادهاي امروزي بوجود آمده و کبد را هم سالم نگاه ميدارد.)

    سالادهاي ميوه با ژله و يا با مايونز - کلم پيچ سفيد و يا قرمز که هر دو بسيار لذيذ و مفيدند و گذشته از اينکه در نظافت و شستشوي آن بايد فوق العاده دقت کنيم ميبايد در موقع بريدن آنهم کارد تيزي بکار ببريم زيرا کلم داراي ويتامينهاي مختلف و مواد معدني است که در موقع بريدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بيرون آمده تمام ويتامين آن با آب آن خارج ميشود و بقيه اش براي خوردن چندان مفيد نيست تمام اين سالادها را ميتوان با سس هاي مختلف مايونز - سس فرانسه يا مايونز شخته درست کرده آماده نمود.

    سالادهائي که بعوض غذاي اصلي ميتوان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مايونز - سالاد سيب زميني و مرغ و مايونز - سالاد ماکاروني وسالاد لوبيا چيتي - سالاد بعضي حيوانات دريائي - سالاد مخلوط هم است که گاهي ميتوان از سبزيجات باقيمانده درست بنمائيم .

    سالادهائي که بعنوان دسر ميتوان از آن استفاده نمود سالاد ميوه و گاهي بعوض مايونز از خامه و شکر و يکنوع سس مخصوص دسر استفاده ميکنيم و همچنين ميوه و ژله که از ژلاتين شيرين درست شده است .

    سالادهائيکه مخصوص مهماني است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبي و يا سالادهاي ديگر که بطور مجلل ميتوان تزئين نمود.

    روش سرو کردن انواع سالاد :

    الف - اگر بخواهيم سالاد را اول سرو کنيم و تنها خورده شود بايد قبل از اينکه افراد سز ميز ميايند در کاسه يا بشقاب مخصوص سالاد بطوريکه انفرادي کشيده و براي هر نفر در جلو ، وسط آنجائيکه بشقاب غذا گذارده ميشود قرار دهيم.

    ب - اگر بخواهيم سالاد را با غذا بخوريم در طرف دست چپ بشقابي قرار ميدهيم که مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو ميکنيم و هر کسي براي خودش بر ميدارد و ما ميتوانيم ظرف سالاد را بيکديگر رد کنيم .

    ج - اگر براي بشقاب سالاد جا نبود و ميز شلوغ بود بايد از بشقاب نان که قسمت چپ بالاي چنگال قرار گرفته است استفاده نمائيم و از بشقاب نان صرف نظر کنيم. سس سالاد را ميتوان داخل سالاد نمود و يا عليحده سرو کرد - البته اگر سس را عليحده سرو کنيم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و ميتوانيم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانيم.

    د - سالاد را ميتوان داخل برگ کاهو و يا برگ کلم سرو کرد و اClick here to enlarge اشخاص در شک و ترديد هستند که آيا ميتوانند برگ کاهو و يا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسيار نافع و لذيذ و خوبست و ميتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو يا کلم هم استفاده نمود.

    براي تهيه سالادها به نکات ذيل توجه کامل داشته باشيد :

    سس سالاد بايد نزديک صرف سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتيکه سس زودتر در سالاد بريزيم سبزيها پلاسيده ميشوند و آب مياندازند.

    سرکه سالاد بطور متوسط بايد يک سوم روغن زيتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشيم.

    نمک و فلفل را بايد در سرکه حل کنيم و بعد روغن روغن زيتون را بآن اضافه نمائيم .

    در صورتيکه بخواهيم در سالاد سيب زميني بريزيم ، سيب زميني را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط ميکنيم ، بعد روغن زيتون را ميريزيم زيرا در اينصورت ترشي بهتر جذب سيب زميني ميشود.

    انجمن خانه و خانواده
    با به روزترین و خواندنی ترین مطالب



    [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ]
    مدیریت انجمن [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ]
    ☆¸¸.•*¨*زنـــ❤ـ دگــی☆¸¸.•*¨*







  4. تشکرها از این نوشته :


اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

کاربراني که از تاپيک ديدن ميکنند 1 (0 عضو خانواده 1 مهمان عزيز ما)

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •