صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج 1 تا 10 از 38 مجموع
  1. #1
    Atena
    Guest

    in* سفره آرايي و تزيين خوراكي ها

    تردستی با هندوانه

    Click here to enlarge
    هندوانه یكی از میوه هایی است که می تواند برای تزیین بسیار مناسب بوده و طرح و نقش خوبی را بر روی آن به اجرا در آورد. در اینجا هندوانه نقش باغچه و چمن را داشته و انار و خرمالو گل‌های این باغچه هستند.
    مواد لازم:
    - یك عدد هندوانه بزرگ - چند عدد انار كوچك - چند عدد خرمالو - چند سیخ چوبی كباب - رنگ سبز خوراكی - قلم‌مو طرز تهیه:
    Click here to enlarge
    1- اگر هندوانه انتخابی‌تان گرد است، ابتدا با فشار بسیار كم نوك چاقو، خط عرضی‌ای روی پوست هندوانه رسم كنید، به صورتی كه 2 قسمت بالا و پایین هندوانه درست به یك اندازه باشند (این خط مانند خط استوا بر كره زمین است).
    توجه: فشار نوك چاقو آن‌قدر نباشد كه پوست هندوانه آسیب دیده یا خط به صورت عمیق ایجاد شود. این خط تنها راهنمایی برای محدوده ایجاد برش‌های بعدی است. درصورتی كه هندوانه‌ای با شكل بیضی انتخاب كرده‌اید، این خط را به صورت طولی رسم كنید.
    2- مرحله بعد طراحی شكل موردنظر روی پوست هندوانه است. باتوجه به اینكه در این میوه‌آرایی، هندوانه نقش باغچه با چمن‌های بلند و كوتاه را دارد، ابتدا با همان روش قبلی و فشار نوك چاقو، طرح‌های هفت و هشتی بزرگ و كوچك را روی خط میانی هندوانه طوری طراحی كنید كه نقطه آغاز و پایان به هم برسند.
    3- نوك چاقو را داخل یكی از خطوط مورب – عمود بر سطح هندوانه – تا انتها فرو برده و پس از بریدن آن خط، همان‌طور صاف بیرون آورید. این كار را باتوجه به الگوی رسم‌شده (خطوط هفت و هشت) آن‌قدر ادامه دهید كه تمام اشكال هفت و هشتی طراحی‌شده روی پوست هندوانه، بریده شوند. پس از این، خواهید دید كه به راحتی 2 نیمه هندوانه با لبه‌ای كنگره‌ای از هم جدا می‌شوند. به این ترتیب، چمن این باغچه آماده می‌شود.

    Click here to enlarge
    4- پس از آماده‌شدن باغچه، نوبت به گل‌های آن می‌رسد. برای این منظور – همان‌طور كه در تصاویر می‌بینید – میوه‌های انار و خرمالو انتخاب شده است؛ البته انارها باید بسیار كوچك باشند. حالا با استفاده از نوك چاقوی تیز میوه‌خوری، شروع به بریدن پوست این 2میوه كنید.
    5- برای كندن پوست انار باتوجه به آنكه می‌خواهیم شكل گل لاله را داشته باشد – ابتدا با نوك چاقو هلال‌هایی به اندازه یكسان در دورتا دور پوست انار ایجاد كنید، سپس با همان نوك چاقو و روی خطوط هلالی‌شكل، پوست نازك انار را ببرید.
    پس از پایان مرحله برش، پوست قسمت بالایی هلال‌ها را با دقت بكنید؛ به صورتی كه به دانه انار صدمه‌ای وارد نشود. حالا خواهید دید انار چگونه فرم گل لاله را پیدا می‌كند.
    این كار را روی همه انارها انجام دهید؛ در ضمن شما می‌توانید هم از نیمه بالایی و هم از نیمه پایینی انار برای این میوه‌آرایی استفاده كنید.

    6- در مورد خرمالوها نیز به همان صورت عمل كنید؛ با این تفاوت كه برش‌ها به جای هلالی بیشتر شبیه به هفت و هشت بوده و همچنین دیگر لازم به كندن پوست قسمت بالایی برش‌ها نیست.
    در این میوه‌آرایی، فقط كافی است 2 خط تشكیل‌دهنده هر كدام از هشت‌های روی پوست را از گوشت جدا كرده و به حالت گلبرگ گل در طرفین میوه باز كنید. این كار را با چاقوی كوچك نوك‌تیز انجام دهید.
    Click here to enlarge


    7- پس از اینكه گل‌ها آماده شدند، آنها را توسط سیخ‌های چوبی داخل بستر چمن مانند – یعنی همان هندوانه – فرو كنید ولی پیش از آن، با توجه به اینكه چوب‌ها به رنگ كرم هستند، برای تداعی كردن فرم ساقه، بهتر است آنها را رنگ كنید؛ البته رنگ مورد استفاده برای این منظور باید از نوع خوراكی باشد تا در تماس با گوشت هندوانه سمی نبوده و بتوان با خیال راحت از هندوانه استفاده كرد.




    همشهری
    آخرین ویرایش توسط Roz در تاریخ 20-03-2011 انجام شده است

  2. کاربران : 5 تشکر کرده اند از شما Atena برای ارسال این پست سودمند:


  3. #2
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسالها
    1,025

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Happy
    تشکر
    16,791
    تشکر شده 17,610 بار در 5,283 پست

    پیشفرض تزیین دستمال سفره به شكل گل

    Click here to enlarge


    1- تا كردن دستمال سفره به شكل گل گرچه پیچیده و مشكل به نظر می رسد ؛ اما با كمی دقت ، بسیار ساده و آسان است. یك دستمال سفره پارچه ای مربع شكل به ضلع 40 سانتیمتر را در نظر بگیرید و ابتدا چهارگوشه دستمال را تا كرده ، بر روی مركز آن قرار دهید.
    2- این كار را یك بار دیگر انجام دهید و گوشه های به دست آمده را بر روی مركز مربع قرار دهید. دستمال را برگردانید و برای سومین بار گوشه های آن را تا كرده و بر روی مركز دستمال قرار دهید. گوشه های دستمال را با دست در مركز مربع نگاه دارید.
    3- در حالی كه یك دست خود را بر روی گوشه ها در مركز مربع نگاه داشته اید دست دیگر را به زیر یكی از گوشه ها برده و لایه اول را به طرف بیرون بیاورید تا مطابق تصویر به صورت مثلثی در بالای گوشه مربع قرار گیرد. این كار را در سه گوشه دیگر مربع نیز انجام دهید. سپس با گوشه های لایه بعدی دستمال در زیرگل نیز همین كار را انجام دهید تا چهار مثلث دیگر در میان گلبرگ ها تشكیل شود . بهتر است با قرار دادن یك ترشی خوری كوچك و زیبا در مركز گل ، مانع باز شدن احتمالی تای دستمال شوید.
    تبیان
    یه آدم باهوش ،با حرفایی که پشت سر بقیه هست
    در مورد اونها قضاوت نمی کنه!

    بلکه با برخورد با خود طرف اون رو میشناسه

  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما kingmostafa برای ارسال این پست سودمند:


  5. #3
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    May 2010
    ارسالها
    844
    تشکر
    522
    تشکر شده 442 بار در 236 پست

    پیشفرض تشریفات چیدن میز مهمانی رسمی

    تشریفات چیدن میز مهمانی رسمی

    چيدمان ميز هنگامى كه ميهمانى رسمى داريم بسيار مهم است و حسن سليقه ميزبان را مى رساند و در عين حال اشتهاى ميهمانان را تحريك مى كند.


    ميز ميهماني چگونه چيده مي شود؟ چند توصيه كوتاه براي شما داريم.

    ليوان ها: ليوان ها را بالاي محل قرارگرفتن كارد و معمولاً به ترتيبي سرميز مي گذارند كه به راحتي براي نوشيدن در دسترس باشد.

    فرانسوي ها ليوان ها را كمي بيشتر نزديك به وسط قرار مي دهند، هميشه تنگ آب را سر سفره بگذاريد و مراقب باشيد كه در سرتاسر مدت صرف غذا آب تنگ پر باشد.

    دستمال سفره: دستمال سفره را به زيبايي و دقت تا بزنيد و در بشقاب نان در سمت چپ يا در وسط بشقاب غذاخوري بگذاريد. براي تزئين نيز مي توانيد از حلقه دستمال سفره استفاده كنيد، در انتخاب رنگ روميزي ذوق و سليقه به خرج دهيد.
    شمع: براي ميهماني شام، مناسب است و به فضاي محيط گرمي بيشتري مي دهد.


    گل: سعي كنيد هميشه روي ميزي كه مي چينيد گل هم بگذاريد، ظرافت خاصي به ميز شما مي دهد.
    فراموش نكنيد كه اگر لازم باشد نمك، فلفل و خردل را سرميز بگذاريد، اما قبل از اينكه بخواهيد چيز شيريني پذيرايي كنيد آنها را از روي ميز برداريد .

  6. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SARA برای ارسال این پست سودمند:


  7. #4
    دوست و همراه پرشین وی
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    موقعیت
    گرگان...
    ارسالها
    1,010
    تشکر
    5,663
    تشکر شده 5,805 بار در 2,011 پست

    پیشفرض روش های آسان برای سفره آرایی




    اگر دستورالعمل های خوب و مناسب داشته باشید، هنر سفره آرایی برای میز شام خیلی راحت تر خواهد شد. چه شامتان خیلی رسمی باشد یا معمولی، چند راهبرد اصلی هستند که باید حتماً یاد بگیرید.


    دستورالعمل ها

    1. اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

    2. تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.

    3. تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه 30 سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد.

    4. وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

    5. چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

    6. یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد.

    7. یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.

    8. اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.

    9. بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله 5 سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.

    10. لیوان آب را در فاصله 5 سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.

    11. اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید.

    نکات و هشدارها

    · هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید.
    [برای مشاهده لینک ها باید به خانواده بزرگ پرشین وی بپیوندید. ]


    زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید
    که اگر سختی راه به تو یک سیلی زد
    یک امید قلبی به تو گوید که
    خدا هست هنوز
    ...



  8. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما Elahe برای ارسال این پست سودمند:


  9. #5
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    موقعیت
    يه جايي زير آسمون...
    ارسالها
    800
    تشکر
    3,229
    تشکر شده 5,929 بار در 2,027 پست

    پیشفرض سفره آرايي

    Click here to enlarge

    به ياد آرزوهايم....سكوتي مي كنم بالاتر از فرياد....
    http://pic.persiangig.com/dbmqur.gif
    حرفهاي ما هنوز ناتمام...
    تا نگاه ميكني، وقت رفتن است.
    بازهم همان حكايت هميشگي
    پيش از آنكه باخبرشوي، لحظه ي عزيمت تو ناگزير مي شود
    آي...اي دريغ و حسرت هميشگي
    ناگهان چه زود، دير ميشود

  10. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Roz برای ارسال این پست سودمند:


  11. #6
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    موقعیت
    يه جايي زير آسمون...
    ارسالها
    800
    تشکر
    3,229
    تشکر شده 5,929 بار در 2,027 پست

    پیشفرض تزیین سالاد به شکل های مختلف


    یکی دیگر از راه های تزیین سفره استفاده از سالاد هست...البته نه سالاد خالی...شما میتونید از این تصاویر الهام بگیرید و سالادهای خوشمزه درست کنید.
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    Click here to enlarge

    به ياد آرزوهايم....سكوتي مي كنم بالاتر از فرياد....
    http://pic.persiangig.com/dbmqur.gif
    حرفهاي ما هنوز ناتمام...
    تا نگاه ميكني، وقت رفتن است.
    بازهم همان حكايت هميشگي
    پيش از آنكه باخبرشوي، لحظه ي عزيمت تو ناگزير مي شود
    آي...اي دريغ و حسرت هميشگي
    ناگهان چه زود، دير ميشود

  12. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما Roz برای ارسال این پست سودمند:


  13. #7
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسالها
    1,025

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Happy
    تشکر
    16,791
    تشکر شده 17,610 بار در 5,283 پست

    پیشفرض انواع تزیین هندوانه مخصوص شب یلدا

    با این هندوانه های از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید...
    Click here to enlarge
    برای تزیین هندوانه می توانید :
    تزیین هندوانه شب یلدا به شکل سبد میوه
    1- آن را از طول زیکزاک یا دالبر ونیم دایره ،نیم دایره ای برش داده اما نه کامل بلکه در وسط آن یک دسته ی زیکزاکی یا دالبری نگه داریدتا به شکل سبد شود وسپس هندوانه های داخل آن را گرد گرد با قاشق معمولی ویا با قاشقهای بستنی در آورده وبرای اینکه همه ی هندوانه ها را گرد گرد در بیا ورید از ابتدا که همه ی توپها را در می آورید در ظرفی دیگر ریخته وسپس همه را به سبد هند وانه ای خود وارد کنید.می توانید برای پذیرایی از چوبهای کبابی کوچک که چند عدد را در توپهای هندوانه ای فرو کرده اید و به آن شکل زیبایی هم می بخشد به جای چنگال استفاده نمایید.
    Click here to enlarge
    تزیین هندوانه به شکل ظرف دالبری
    2- هندوانه را از عرض وبدون دسته باز هم زیکزاکی یا دالبر برش داده واین بار در ظرفی مربع شکل برش دهید وبا چنگالهای سفید کوچکی که از فروشگاههای لوازم شیرینی می توانید تهیه کنید در این هندوانه های مربعی شکل زده و از مهمانان شب یلدایی خود پذیرایی کنید.می توانید برای زیباتر شدن هندوانه تان از ترافل که بر روی آن می پاشید استفاده نمایید.
    Click here to enlarge
    تزیین هندوانه شب یلدا به شکل گل رز
    3- پوست هندوانه را تا نیمه با یک چاقوی تیز طوری بردارید که سفیدی های زیر پوست باقی بماند وتنها پوست سبز آن جدا شود ،سپس یک گل رز را در نظر گرفته وبا برشهایی بر روی پوسته ی سفید هندوانه آن را بوسیله ی چاقوی لیزری به شکل گل در بیاورید.
    Click here to enlarge
    تزیین هندوانه شب یلدا به شکل ترمه
    4- هندوانه را ازطول نصف کرده و 5 تا 10 سانت روی آن را به شکل ترمه برش دهید که برای این کار می توانید شکل ترمه را ابتدا بر روی آن با نوک چاقو کشیده وسپس اطراف آن 5 تا 10 سا نت رویی را به آرامی خالی کنید به طوری که یک ترمه ی قرمز از هندوانه در رو وبقیه ی آن به شکل قبل با پوسته ی سبزدر زیر قرار داشته باشد.
    Click here to enlarge

    5- هندوانه را از وسط نصف کرده و همراه با پوست آن ،برشهای نیم دایره ای هم اندازه ای درست کنید همانطور که همیشه برش می دهید با این تفاوت که همه هم اندازه ونسبتا نازک باشند ،سپس آنها را درون سینی گرد سیلور یا کریستال وبلور مانند پره های پنکه مشترک در نقطه ای در مرکز قرار دهید .
    Click here to enlarge
    سینی هندوانه شب یلدا
    6- هندوانه را از وسط نصف وسپس باز نیمه ها را از وسط دقیق نصف کنید تا چهار قسمت بزرگ مساوی داشته باشید ،سپس آنها را با پوست از طول به شکل برش برش های هم اندازه ی مثلثی شکل در آورید وهمه را در ظرف استیل ماهی شکل مانند پولکهای ماهی پشت سر هم قرار دهید ویا در ظرفی بیضی شکل پشت هم برای پذیرایی بچینید .می توانید در کنار تزیینات دیگر هندوانه ها مقداری را برای بچه ها به این شکل آماده نمایید که بسیار راحت ودر عین حال زیباست .
    Click here to enlarge

    7- روشهای ساده دیگر را تنها با تصویر برای شما نمایش می‌دهیم. امیدواریم که مورد توجه شما کاربران عزیز قرار گیرد
    Click here to enlarge

    Click here to enlarge
    Click here to enlarge
    یه آدم باهوش ،با حرفایی که پشت سر بقیه هست
    در مورد اونها قضاوت نمی کنه!

    بلکه با برخورد با خود طرف اون رو میشناسه

  14. کاربران : 4 تشکر کرده اند از شما kingmostafa برای ارسال این پست سودمند:


  15. #8
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    موقعیت
    مشهد
    ارسالها
    1,812
    تشکر
    8,723
    تشکر شده 6,711 بار در 1,943 پست

    پیشفرض

    اقا مصطفي عجب هنرهايي داشتي رو نميکردي!!!
    همه کينگها مثل شمان؟

  16. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما khatere برای ارسال این پست سودمند:


  17. #9
    کاربر ویژه
    تاریخ عضویت
    Apr 2010
    ارسالها
    1,025

    جعبه افتخارات

    حالت من
    Happy
    تشکر
    16,791
    تشکر شده 17,610 بار در 5,283 پست

    پیشفرض

    چه کار کنم دیگه...ماشالله هزار ماشالله از هر ناخنم یه هنر میباره Click here to enlarge

    همشون که مثل من نیستن...کلا" من موجود کمیابی هستم Click here to enlarge
    یه آدم باهوش ،با حرفایی که پشت سر بقیه هست
    در مورد اونها قضاوت نمی کنه!

    بلکه با برخورد با خود طرف اون رو میشناسه

  18. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما kingmostafa برای ارسال این پست سودمند:


  19. #10
    مدیر بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    موقعیت
    يه جايي زير آسمون...
    ارسالها
    800
    تشکر
    3,229
    تشکر شده 5,929 بار در 2,027 پست

    پیشفرض

    ابزار سبزی آرایی :

    1. قاشق توپی ( برای خالی كردن داخل سبزی ها و میوه ها )
    2. ورقه كن فنری ( برای فنری كردن سبزی ها )
    3. كاتر دوطرفه ( برای فنری كردن سیب زمینی و هویج و ...)
    4. مجموعه اسكنه ها ( برای حكاكی به صورتU وV و زیگزاگ)
    5. مجموعه قالب ها ( برای طراحی سبزی ها و میوه ها)


    Click here to enlarge


    چاقوهای شماره 1تا 3 (برای حكاكی شیارهای مختلف )
    چاقوهای شماره 4 تا 6 (برای خارج كردن داخل سبزیجات )
    چاقوی شماره 7 (برای ایجاد شیار مستقیم و كنده كاری )


    Click here to enlarge


    رنده شماره 1 تا 3 (برای درست كردن رشته های بلند و نازك از كدو، پنیر و سیب زمینی )
    چاقوی دندانه دار شماره 4 ( برای بریدن و ورقه كردن )
    وسیله شماره 5 ( برای فرم دادن به هویج و خیار و ...)
    پوست كن دوطرفه ( برای پوست كندن میوه ها و سبزیجات )


    Click here to enlarge


    چاقوی شماره 1 (برای ورقه كردن گوشت ها یا میوه های بلند)
    چاقوی شماره 2 (برای بریدن و ورقه كردن)
    چاقوی شماره 3 تا 5 (برای خرد كردن و بریدن )
    چاقوی شماره 6 (ساطور- برای بریدن و خرد كردن )


    Click here to enlarge


    گل رز
    وسایل مورد نیاز :
    پیاز - چاقو - چاقوی حكاكی - رنگ خوراكی
    روش كار :
    پیاز را پوست كنده ، یك سوم آن را از سر جدا كنید.
    روی اولین لایه پیاز از خارج 5 گلبرگ بزرگ ایجاد كنید.
    گلبرگ ها را فرم دهید.
    ردیف دوم گلبرگ ها را بین گلبرگ ها ی ردیف اول به وجود آورید ، به همین ترتیب تا آخرین لایه پیاز ادامه دهید.
    گل ها را در آب سرد رنگی بگذارید.


    Click here to enlarge


    گل نیلوفر آبی
    وسایل مورد نیاز :
    پیاز - چاقوی حكاكی - رنگ خوراكی
    روش كار :
    پیاز را پوست كنده ، در قسمت سر پیاز با كمك نوك چاقو ، 8 تا 9 گلبرگ ایجاد كنید ، سپس خطوط گلبرگ ها را با چاقو شكاف دهید.
    سر پیاز باقی مانده را جدا كنید.
    لایه های پیاز را با كمك نوك چاقو باز كنید.
    پیاز گل شده را در آب سرد رنگی بگذارید.

    Click here to enlarge

    گل مینا
    وسایل مورد نیاز :
    ترب - هویج - چاقو - پوست كن - چاقوی كنگره ای
    روش كار :
    ترب را پوست كنده ، سپس آن را از طول ، نازك ورقه كنید.
    ورقه های ترب را مانند شكل های مربوطه با چاقوی كنگره ای و معمولی برش دهید.
    هویج را پوست كنده ، در سطح بالایی آن شیار حك كنید.
    ورقه های ترب را دور هویج بپیچید.
    دور ترب را با نخ ، محكم ببندید.
    گل ها را در آب سرد بگذارید تا تازه و باز شوند.


    Click here to enlarge


    گل بنفشه
    وسایل مورد نیاز :
    كلم قرمز، چاقوی حكاكی
    روش كار :
    لبه هر كدام از برگ های كلم را با چاقو مانند گلبرگ برش دهید.
    برگ های داخلی را هم مانند ردیف 1 ببرید
    لبه گلبرگ ها را كمی ببرید تا سفیدی داخل برگ كلم مشخص شود.
    كلم را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


    Click here to enlarge


    گل كوكب
    وسایل مورد نیاز :
    كدو حلوایی، چاقوی حكاكی ، آب نمك
    روش كار :
    كدو را پوست كنده ، تخم آن را بگیرید و آن را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید.
    كدو را مانند پشت لاك پشت گرد كنید.
    با چاقو دایره ای در وسط كدو ایجاد كرده و دور آن را خالی و گود كنید.
    روی دایره شیار ایجاد كنید.
    هشت یا نه گلبرگ دور دایره ایجاد كنید.
    وسط گلبرگ ها ی ردیف اول را گود كنید.
    ردیف 5 و 6 را به دلخواه تكرار كنید، سپس گل را در آب سرد بگذارید تا تازه شود.


    Click here to enlarge


    گل داودی
    وسایل مورد نیاز :
    تره فرنگی ، چاقوی حكاكی ، قیچی
    روش كار :
    از قسمت سفید تره فرنگی به طول 7 سانتیمتر جدا كنید.
    روی اولین لایه 6 گلبرگ بلند ایجاد كنید.
    با قیچی سر گلبرگ ها را گرد كنید.
    گلبرگ های ردیف دوم را بین گلبرگ های ردیف اول ایجاد كنید.
    با قیچی ، سر گلبرگ ها را گرد كنید.
    مركز تره فرنگی را بعد از فرم دادن 5 لایه گلبرگ كوتاه كنید.
    مركز تره فرنگی را با چاقو برش های متعدد دهید و سپس ، گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.


    Click here to enlarge


    گل های طلایی و نقره ای
    وسایل مورد نیاز :
    هویج بزرگ ، ترب سفید بلند، چاقوی حكاكی، قالب های كوچك و بزرگ، اسكنه 7شكل ، آب.
    روش كار :
    هویج و ترب را به قطر نیم سانتیمتر حلقه كنید. آنها را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شوند.
    حلقه ها را قالب بزرگ بزنید.
    با چاقو در مركز هویج دایره كوچكی حك كنید.
    با اسكنه شیارهایی از لبه خارجی هویج به طرف مركز ایجاد كنید.
    مجدداً با قالب كوچك آن را قالب بزنید.
    ترب ها را قالب كوچك بزنید.
    ترب را داخل گل هویج بگذارید و گل ها را در آب سرد قرار دهید تا تازه و سفت شود.

    Click here to enlarge


    شمعدان
    وسایل مورد نیاز :
    هویج ، ورقه كن فنری، پوست كن یا چاقو
    روش كار :
    هویج را پوست بكنید.
    با چاقو روی هویج شیارهای طولی ایجاد كنید.
    با ورقه كن فنری هویج را به صورت فنر درآورده سپس آن را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شود.
    دو سر آزاد فنر را با خلال دندان به هم وصل كنید تا دایره شود. سپس آن را در آب سرد بگذارید تا تازه و سفت گردد.
    اگر مایل هستید داخل شمعدان شمع بگذارید ، یك قطعه خیار را برش داده و از پایی به وسیله سوزن ، شمع را به خیار وصل كنید و در وسط فنر هویج بگذارید.


    Click here to enlarge


    گل ورونیكا
    وسایل مورد نیاز :
    فلفل رنگی، چاقوی حكاكی، اسكنه7شكل، خلال هویج .
    روش كار :
    با اسكنه گلبرگ های ریز در سطح فلفل ایجاد كنید.
    فلفل را در آب سرد بگذارید.
    با چاقو گلبرگ های ریز در سطح فلفل ایجاد كنید.
    فلفل را در آب سرد بگذارید.
    خلال هویج را در شكاف های فلفل بگذارید.

    Click here to enlarge


    گل رز سرخ
    وسایل مورد نیاز :
    چغندر، چاقو، چاقوی حكاكی.
    روش كار :
    چغندر را پوست بكنید.
    5 گلبرگ ردیف اول را به ضخامت 3 میلیمتر ایجاد كنید ، زیر گلبرگ ها را نازك بردارید.
    لایه های بعدی گلبرگ ها را مانند ردیف 2 بین گلبرگ های قبلی ایجاد كنید.
    در وسط گل گلبرگ های كوچك ایجاد كنید.


    Click here to enlarge


    گل بگونیا
    وسایل مورد نیاز :
    تربچه ، چاقو
    روش كار :
    ساقه تربچه را ببرید و آن را به 4 قسمت مساوی متصل به هم تقسیم كنید.
    در هر قسمت سه گلبرگ كوچكتر ایجاد كنید.
    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.
    ساقه تربچه را ببرید. در سطح آن 6 شیار ایجاد كرده و دور آنها را كمی گرد كنید.
    بین شیارها را ببرید به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
    گل را در آب سرد بگذارید تا باز شود.

    Click here to enlarge


    ماكارونی های رنگی
    وسایل مورد نیاز :
    هویج، سیب زمینی، كاتر دوطرفه
    روش كار :
    هویج و سیب زمینی را پوست بكنید.
    كاتر را در هویج و سیب زمینی فرو كنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد.
    به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج كنید.
    فنرها را باز كنید.
    فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم كنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.
    Click here to enlarge


    پروانه
    وسایل مورد نیاز :
    گوجه فرنگی - چاقو - تخته چوبی
    روش كار :
    نصف گوجه فرنگی را به 4 حلقه تقسیم كنید. (هركدام به ضخامت نیم سانتیمتر) به طوری كه در انتها به هم وصل باشند.
    سه حلقه زیرین را از وسط شكاف دهید.
    شاخك و سر پروانه را فرم دهید.
    بدن آماده شده را روی سر پروانه قرار دهید.


    Click here to enlarge


    سبد گل
    وسایل مورد نیاز :
    گوجه فرنگی - چاقو - اسكنه 7 شكل
    روش كار :
    گوجه فرنگی را از طول در دو خط از مركز به فاصله نیم سانتیمتر از هم تا وسط گوجه فرنگی ببرید. (دسته سبد )
    با اسكنه لبه سبد را فرم دهید.
    با استفاده از نوك چاقو ، پوست لبه ی سبد را كمی از گوشت جدا كنید.
    تخم دو تكه ی جدا شده از دسته سبد را خارج كنید.
    دو تكه را مانند بشقاب زیر سبد بگذارید.


    Click here to enlarge

    به ياد آرزوهايم....سكوتي مي كنم بالاتر از فرياد....
    http://pic.persiangig.com/dbmqur.gif
    حرفهاي ما هنوز ناتمام...
    تا نگاه ميكني، وقت رفتن است.
    بازهم همان حكايت هميشگي
    پيش از آنكه باخبرشوي، لحظه ي عزيمت تو ناگزير مي شود
    آي...اي دريغ و حسرت هميشگي
    ناگهان چه زود، دير ميشود

  20. تشکرها از این نوشته :



 
صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

کاربراني که از تاپيک ديدن ميکنند 1 (0 عضو خانواده 1 مهمان عزيز ما)

     

کلیدواژه های این مبحث

قوانین ارسال

  • نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
  • نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید
  •  
Powered by: vBulletin Version 4.2.1
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.
vBFarsi Language Pack Version 4.0 beta1
کلیه حقوق این سایت متعلق به انجمن های پرشین وی می باشد هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت پیگرد قانونی دارد
ساعت: 01:36 بوقت GMT +3.5